0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig-mægler er landets bedst sælgende

26. jan. 2015

danbolig Aarhus City har det seneste år solgt flere boliger end nogen andre ejendomsmæglere i Danmark.

For andet år i træk er danbolig Aarhus City den ejendomsmægler i Danmark, der har solgt flest boliger.

Mere end én gang om dagen formåede ejendomsmægleren i 2014 at lukke et boligkøb, og det glæder indehaver Kristian Voldsgaard.

"Vi har selvfølgelig været begunstiget af de mange projektsalg, der har været, men hvis man går nærmere ind i statistikken, har vi både solgt flest projektlejligheder og lejligheder, og det er ret unikt. Det tror jeg aldrig, at vi kommer til at se igen," siger Kristian Voldsgaard til Jyllands-Posten.

Historisk byggeboom

Aarhus oplever i øjeblikket et historisk byggeboom og en stor befolkningstilvækst, som øger efterspørgslen på boliger i byen.

Lejlighedssalget er gået så godt, at danbolig Aarhus City har ansat fire nye medarbjedere i 2014 og nu har 10 på lønningslisten i alt.

"Vi tror på, at denne her tendens, som vi ser i Aarhus i øjeblikket, fortsætter de næste 5-10 år, så det er nu, vi vil rekruttere de dygtigste medarbjedere," siger Kristian Voldsgaard til Jyllands-Posten.

Blandt de bedst sælgende sælgende ejendomsmæglere i 2014 er også danbolig Amager og danbolig Holm & Hauberg Boligcenter Valby/København, der indtager en delt 5. plads.

 

TOP 5 

Landets bedst sælgende ejendomsmæglere i 2014

Tal i parentes er antal solgte lejligheder

  • 1) Danbolig Aarhus City (396)
  • 2) Nybolig Bruuns Bro Lejligheder (237)
  • 3) EDC Poul Erik Bech (236)
  • 4) EDC Poul Erik Bech (234)
  • 5) Danbolig Holm & Hauberg Boligcenter Valby/København (231)
  • 5) Danbolig Amager (231)

Kilde: boligsiden.dk

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig