0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

Gik du glip af Vurderingsweekend?

Så fortvivl ej. For selvom tilmeldingen er lukket, kan du stadig blive klogere på din boligs værdi.

Med en gratis og uforpligtende salgsvurdering hos danbolig, får du vores professionelle vurdering af, hvor meget du kan forvente at få for din bolig. Vi foretager en grundig gennemgang af din bolig og giver dig kompetent og seriøs rådgivning om det bedste salg.

Udfyld formularen nedenfor og få en vurdering af din bolig.

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen, der skal vurderes.
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.
Vælg en af de mæglere, der ligger i dit område.

1

Når du er tilmeldt, kommer mægleren forbi

Mægleren kommer på besøg til en rundtur hos dig. Undervejs deler mægleren ud af sin viden og betragtninger og giver sit foreløbige bud på værdien af din bolig. Det hele tager omtrent en kop kaffes tid.

2

Du viser din bolig frem, præcis som den er

Det kræver ingen forberedelse for dig at få en vurdering – du behøver hverken pudse sølvtøj eller gøre hovedrent. Til gengæld vil vi måske gerne se dit loftsrum og høre, hvor gammelt dit fyr er.

3

Du får en præcis vurdering og gode råd

Efterfølgende kommer vi med en præcis vurdering af din bolig og giver dig gode råd til, hvordan du kan øge værdien og gøre den mere attraktiv for køberne – også selvom du ikke skal sælge lige nu.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig