Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

Det bedste af to verdener:
din lokale mægler +
landsdækkende annoncering

Markedsfører du din bolig med danbolig clevr, foregår det naturligvis i samarbejde med din lokale danbolig-mægler, som kender dit lokalområde indgående - og som ved, hvad der skal fremhæves ved netop din bolig. Kombinationen af din personlige mægler og danbolig clevr sikrer, at alt er timet, tilrettelagt og iscenesat, så du rammer de helt rigtige mennesker på den helt rigtige måde.

Book et møde med det samme og hør hvordan din lokale danbolig-mægler kan optimere dit boligsalg med danbolig clevr.

Hør mere om danbolig clevr

Udfyld felterne - så kontakter vi dig.

Se video: Sådan markedsfører danbolig clevr din bolig online

87% af alle køberes boligjagt starter online. Det betyder, at det er vigtigt, at være til stede online, når du skal sælge din bolig. Med danbolig clevr præsenterer vi din bolig for de potentielt rigtige købere – på en intelligent måde på landets største hjemmesider.

Vær til stede,
der hvor køberne er

Vidste du, at købernes boligjagt nærmest altid starter online? Og at vi kan sørge for, at de ser din bolig, når de sætter jagten ind? Faktisk behøver dine potentielle købere blot at tænke på at flytte, før vi kan eksponere dem for din bolig.

danbolig clevr er et online markedsføringssystem, der kan øge antallet af besøgende til din boligpræsentation. Med avanceret teknologi identificerer vi potentielle købere på baggrund af deres adfærd på nettet – ud fra det de leder efter, og eksponerer dem for din bolig på de hjemmesider, de besøger mest. På den måde når du ikke alene bredere ud – du når også ud til de mennesker, der rent faktisk har en reel interesse, og til de mennesker, som måske ikke engang vidste, at de var i markedet før de så din bolig.

Vi sørger for, at køberne ser din bolig igen… og igen

Ofte tager det mere end ét besøg, før en potentiel køber slår til. Og statistikker viser, at jo flere besøg, jo bedre chancer for salg. Når først en potentiel køber har besøgt din boligpræsentation, sørger vi derfor for at være til stede, der hvor han er, med annoncering af din bolig.

Følg med i dit salg på
Min danbolig

Vi måler løbende på, hvor mange besøgende du får på din boligpræsentation. Og du kan følge med i interessen for din bolig på Min danbolig. Det er der mange fordele ved. For når du og din mægler ved, hvordan det går med dit boligsalg, har I langt bedre mulighed for at reagere, justere og optimere din annoncering løbende, så du får størst mulig effekt af den.

Med danbolig clevr får du:

  • Bred og samtidig målrettet eksponering af din bolig på de største og mest relevante hjemmesider i Danmark
  • Løbende optimering af din online markedsføring
  • Indsigtsfuld statistik og sparring
  • Dynamisk salgsprocesSpørgsmål og svar

 

Kan jeg vælge imellem flere kampagnepakker? 

Kan jeg vælge imellem flere kampagnepakker? 

Ja, der findes flere forskellige kampagnepakker, du kan vælge imellem. Du kan både bestemme, hvor længe kampagnen skal køre, og hvor mange der skal eksponeres for din kampagne. Dette kan din mægler rådgive dig om. 

Hvad betyder det, at I løbende optimerer kampagnen?

Hvad betyder det, at I løbende optimerer kampagnen?

En af de mange fordele ved danbolig clevr er, at vi hele tiden tester effekten af din kampagne. Det betyder bl.a., at vi altid eksponerer potentielle købere for forskellige bannervarianter, måler hvilke bannere, der skaber mest aktivitet og fortsætter kampagnen med de mest effektive.

Kan jeg skrue op for annonceringen i løbet af kampagneperioden? 

Kan jeg skrue op for annonceringen i løbet af kampagneperioden? 

Du har altid mulighed for at opgradere din kampagnepakke og booste din kampagne løbende. Det kan du får rådgivning om af din mægler. 

Hvordan er danbolig clevr anderledes end anden traditionel online markedsføring?

Hvordan er danbolig clevr anderledes end anden traditionel online markedsføring?

Vi har arbejdet dedikeret for at skabe landets mest attraktive boligpræsentationer på danbolig.dk. Det har haft en positiv effekt på de besøgende, der ser vores boligpræsentationer. Men et vigtigt skridt i markedsføringen foregår faktisk udenfor danbolig.dk, på de websites som dine potentielle købere besøger. danbolig clevr intensiverer derfor markedsføringen ved at eksponere potentielle købere for din bolig uden for danbolig.dk. 

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig